Online madlavningskursus

Online Madlavningskursus – Få Italien hjem i stuen – Stay Local

Online Madlavningskursus – Få Italien hjem i stuen

Du kan nu deltage i et online madlavnings kursus, hvor vores italienske kokke vil lave mad sammen med dig – direkte hjemme i dit eget køkken, online fra hjertet …

Det er svært at rejse til Italien lige nu, så vi bringer Italien hjem til dig. Få en unik kulinarisk oplevelse, hvor du er hovedpersonen.

Holms kokkeskole

Holms kokkeskole – Holms Kitchen

HOLMS ONLINE KOKKESKOLE. Cook a long med Holm online. Vi skal i mit køkkenværksted – hvor kun få for lov at komme – det er her magien og kærligheden bor.

Privat online madkursus – 13 undervisere – Superprof.dk

Privat online madkursus – 13 undervisere

2. Planlæg dine Madlavning kurser online. Planlæg sammen med din privatunderviser i madlavning for at præcisere dine behov og tilgængeligheder.

Lær at lave mad online med en af vores mange dygtige kokke og undervisere. Første undervisning gratis! ❤️ 97% tilfredse elever.

Bedste Madlavningskurser i nærheden af dig. Online booking

Bedste Madlavningskurser i nærheden af dig. Online booking – Evendo

Der er madlavningskurser fra hele verden, der giver dig chancen for at lære italienske stilarter såsom pizza og pasta, karryretter fra Indien og Thailand, …

Book Madlavningskurser i nærheden af dig til din private fest eller virksomhedsbegivenhed. Book nu, betal senere. Garanteret de bedste priser. Noget til enhver lejlighed.

Madlavningskursus – Lær at lave alverdens retter – AOF

Uanset om du er til et indisk madlavningskursus, italiensk madlavningskursus eller vietnamesisk mad, har vi madlavningskurser, der passer til dig. Lær fx at …

Tag på madlavningskursus hos AOF, og glæd dine gæster med velsmagende fra hele verden. Klik her, find et hold i din kommune.

Madkursus hos Meyers | Lær at lave mad på madlavningskursus

I Meyers Madhus kan du komme på madkursus med nogle af landets bedste kokke, lære at lave desserter og bage brød, som vi gør det i Meyers Bagerier.

I Meyers Madhus kan du komme på madkursus med nogle af landets bedste kokke, lære at lave desserter og bage brød, som vi gør det i Meyers Bagerier. På bagekurset lærer du både om surdej, glutentest og hævetid.

Madlavningskursus for par | Prøv et lærerigt madkursus for 2

På et madlavningskursus kan I prøve kræfter med nye former for mad. Det kan fx. være indisk eller vietnamesisk mad. Læs mere her!

Timm Vladimirs Køkken | Madkurser, events og teambuilding

Vores køkkentid er planlagt, så der er god tid til både madlavning, hygge og pauser nok til at man kan komme rundt og hilse på alle sine med-kokke.

Kromans Kokkeskole → Bestil kursus i madlavning (30+ …

Kromans Kokkeskole → Bestil kursus i madlavning (30+ menuer)

Prøv teambuilding i madlavning på vores kokkeskole i København. Kokkeskolen kan tilbyde mere end 30 forskellige madlavningskurser på både dansk og engelsk …

Madkurser for voksne & børn fra 6 år | Lav mad sammen – FOF

Madkurser for voksne & børn fra 6 år | Lav mad sammen

Madlavningskurser for børn og familier – lær at lave mad sammen med dit barn. Lær at lave mad på et madlavningskursus for børn og familier, …

Lær at lave mad på et af vores madlavningskurser for børn og familier og få ny inspiration til jeres fælles kulinariske køkken. For børn fra 6 år. Tilmeld jer i dag.

Keywords: online madlavningskursus